De 33 bästa pc-spelen 2017

Svenska PC Gamer Benny Holmström

Här på PC Gamer betraktar vi betygsgränsen 85 procent med vördnad. I alla fall brukade jag göra det när jag som liten parvel hetsbläddrade genom det senaste numret som pappa hade köpt under sina lastbilsresor till Sverige (till Sverige!). När jag stötte på ett spel som hade fått den officiella “utmärkt spel”-utmärkelsen stannade jag upp och tänkte “det där är förmodligen ett spel som jag borde spela”.

Spelåret 2017 är numera till ända och har överlag varit en extremt munter historia (minus lootlådor), och under året passerade vi 85-procents-gränsen hela 32 gånger. Här är samtliga recensioner där det hände (plus en recension där det skulle ha hänt, om vi skulle ha satt betyg).

Vilket spel tycker du var bäst under 2017?

Bonus:

Inlägget De 33 bästa pc-spelen 2017 dök först upp på Svenska PC Gamer.